Roland

Ambalaje speciale

Roland DG lucrează constant la dezvoltarea de noi produse pentru pieţele specifice. LEC VersaUV-330, imprimanta etichete, ambalaje speciale, este un exemplu de acest fel. Această imprimantă UV / cutter are mai multe avantaje pentru piaţa de ambalare şi etichetare.

LEC-330 vă permite producţia de mostre şi prototipuri realistice. Rezultatele au aspectul produsului real, deoarece LEC-330 imprimă pe materialele care sunt efectiv utilizate în producţie. Pentru a fi precis, echipamentul LEC-330 foloseşte cerneluri UV, care sunt uscate de lămpi cu LED-uri. Aceste lămpi nu produc căldură, astfel este posibilă imprimarea şi pe materiale sensibile la căldură. LEC-330 execută, de asemenea, printuri pe auto-adezive din PVC, hârtie, piele sintetică şi naturală, Mesh, BOPP, PE, PET, etc.

Alt avantaj important este viteza procesului de producţie a mostrelor şi costurile reduse legate de acesta. Mai mult decât atât, LEC-330 combină funcţiile de imprimare şi tăiere, astfel că mostrele Dvs. sunt utilizabile.

LEC-330, imprimanta etichete, ambalaje speciale de asemenea, vă permite producţia de serii mici. Externalizarea nu mai este necesară, iar producţia de şabloane şi filme este de prisos.

Imprimanta pentru ambalaje speciale

Cerere ofertă

Cerere ofertă