Companie

Tot ceea ce îţi poţi imagina este real.

– Pablo Picasso

Noul logo şi sloganul Imagine, Roland, în conformitate cu binecunoscutul citat de mai sus, sugerează puterea biruitoare a imaginaţiei umane, iar pe de altă parte vocaţia şi dedicaţia producătorului japonez de a crea şi produce echipamente de calitate, pentru ca în mâinile utilizatorilor, ideile şi imaginaţia acestora să devină realitate. Imagine, imaginează-ţi! Cuvântul acesta, în orice limbă ar fi el tradus, este unul extrem de puternic, expresiv, ce te îndeamnă la acţiune.  

Dacă ne conformăm îndemnului şi începem într-adevăr să creăm lucruri în imaginaţia noastră, miracolele vor apărea. Parte a miracolului este, că pentru aceaşi sarcină, persoane diferite vor imagina soluţii şi abordări total diferite. Din această cauză, noi nu putem să-ţi spunem în ce direcţie să te uiţi, ce culori să foloseşti, pe care cărare să o iei. Putem în schimb să-ţi dăm unelte profesionale, pentru a asigura realizarea ideilor tale la cele mai ridicate standarde, astfel din minunea imaginaţiei tale se vor naşte creaţii deosebite, produse finite de înaltă calitate.

Compania Roland DG activează şi crează de peste 40 de ani echipamente şi sisteme inovative, pentru ca împreună cu munca şi ideile tale un vehicul să se transforme într-o creaţie de artă şi o suprafaţă purtătoare de reclamă, o schiţă desenată pe marginea unui şerveţel să devină o bijuterie incredibilă, dintr-un mall mediocru să se nască un castel fermecat şi planul de pe hârtie să se transforme într-un prototip 3D funcţional. 

Echipamentele produse de Roland DG ajută specialiştii din domeniile industriei publicitare, a decoraţiilor, creaţiilor artistice, învăţământ, producţia de textile, producţia de bijuterii şi al ingineriei în transformarea ideilor în realitate. 

Există mai multe motive pe lângă toate astea, de ce achiziţia unui echipament Roland DG este o idee bună. 

Am dori să enumerăm doar câteva: