Roland

VersaUV
LEC2-330/640

Culori și productivitate de generație nouă, pentru profesioniști care necesită calitate superoiară.

roland-printeruv-LEC2-640

Conceput de perfecționiști pentru perfecționiști
Modelele VersaUV LEC2-330/640 ridică imprimarea UV cu tăiere pe contur la un nivel superior. Oferă calitate de imprimare de neegalat, reproducere precisă a culorilor, tăiere pe contur integrată de mare precizie și compatibilitate extinsă cu medii de imprimare. Versatil și extrem de productiv, execută imprimare directă, tăiere pe contur, decupare, încrețire pe o gamă largă de materiale pentru stickere, ambalaje din carton, semnalistică și multe altele. Poate fi configurat în 4 (CMYK) sau 6 culori (CMYK+Or+Rd) la care se poate adăuga Alb, Lac și Primer pentru finisări cu texturi 3D, embosări, lăcuire selectivă lucioasă sau mată.

Soluție All-in-One
Este mai mult decât o imprimantă UV roll-to-roll, VersaUV LEC2-330 și 640 poate să execute și tăiere pe contur, decupare totală (tăiere perforată), crestare, iar în cazul configurării cu Lac poate imprima efecte speciale selective. Imprimarea full color o poate face pe materiale albe sau colorate, datorită cernelii Albe. Datorită noului cap de imprimare (adaptat cernelurilor UV) și noului tip de lampi pentru fixare UV LED, LEC2 are o eficiență sporită oferind produse de calitate superioară pentru nenumărate aplicații de imprimare și ambalare. Pot fi create finisaje reliefate prin imprimarea mai multor straturi de Lac. Exemple de aplicații cu relief sunt modele geometrice şi alfabetul Braille. Cât mai multe straturi imprimate unul deasupra celuilalt, atât mai mult creşte vizibiltatea şi se simte textura.

Cerneala ECO-UV5
Noua cerneala ECO-UV5 asigură o imprimare de înaltă densitate într-o gamă largă de culori. Cerneala se polimerizează și aderă la suprafața de imprimare instantaneu, flexibilitatea împiedică ruperea la îndoire sau întindere. ECO-UV5 este disponibil in culorile Cy, Mg, Ye, Bk, Or, Re, Wh, Gl, Pr ambalate în cartușe de 500 ml iar cerneala Wh în cartușe de 220 ml.
* Roland DG recomandă folosirea extractoarelor cu filtrarea aerului.
* Cerneala albă este disponibilă numai în cartuşe 220 ml

Finisări cu Efecte Speciale și Texturi Realistice
În plus față de cernelurile CMYK+Or+Re, în modelele LEC2-330/640 pot fi utilizate cerneală adițională lucioasă/lac (Gl) și albă (Wh), pentru a adăuga plus-valoare produselor finite. Cerneala lucioasă (Lac transparent) poate fi utilizată pentru a adăuga efecte speciale de finisare lucioase sau mate, sau pentru a produce efecte cu textură personalizată realiste prin simpla supraimprimare a mai multor straturi. Cu 72 de tipuri de modele texturate incluse în softul de printare, este ușor să creați printuri superbe care ar necesita, de obicei, utilizarea unor metode și echipamente auxiliare speciale de finisare.

Cap de printare și Lampă LED de generație nouă
Un cap de imprimare nou dezvoltat și noile lămpi LED UV asigură un nivel și mai ridicat al calității imprimării. Noul cap de imprimare este optimizat pentru dozarea și controlul precis al picăturilor de cerneală. Noile lămpi cu LED mai puternice fac polimerizarea cernelii și mai rapidă. Ca rezultat, textele de dimensiuni mici, modelele texturate elaborate, gradațiile și alte detalii sunt reproduse cu precizie ridicată. Optimizând controlul lămpilor cu LED-uri, LEC2-330 și 640 produce imagini de înaltă calitate chiar și în modul de imprimare bidirecțională pentru o productivitate sporită.

Soluţii pentru producătorii de ambalaje şi etichete
Seria VersaUV poate crea prototipuri realiste, machete şi probe de ambalare. De asemenea, este soluţia perfectă pentru etichete. Roland DG colaborează cu diverse companii de software având ca scop optimizarea fluxului de lucru şi gestionarea culorilor în acest sector extrem de specializat. Această colaborare oferă soluţii cheie pentru fluxul de lucru în industria de ambalare şi etichetare.

Tăiere pe contur a formelor complexe
Modelele LEC2-330 și 640 sunt imprimante cu funcție de tăiere integrată, care poate contura automat orice formă în jurul graficii imprimate, fotografiilor sau textului pentru a produce etichete adezive, autocolante și afișaje în formă personalizată fără a utiliza o altă mașină de perforat. Forța de tăiere precisă și puternică asigură linii clare și curate în jurul celor mai complexe forme. O funcție de tăiere perforată permite decuparea sub presiune a materialelor adezive, eliminând procesul auxiliar de decupare și reducând timpul total de prelucrare. Combinate cu noua funcție de tipărire multiplă și un nou sistem de înfășurare a materialelor, lucrările cu volum mare pot fi tipărite eficient fără întreruperi.

O gamă largă de materiale
VersaUV foloseşte o lampă cu LED-uri. Din moment ce nu produce căldură, materiale sensibile la căldură pot fi imprimate fără probleme. Seria VersaUV poate imprima pe folie, PVC, hârtie, piele naturală /sintetică, autoadezive, mesh, de exemplu. Prin urmare, se poate imprima direct pe materialele originale folosite în producţia de ambalaje şi etichete.

Cerneală albă cu opacitate ridicată
Noile capete de imprimare și lămpile cu LED-uri contribuie, de asemenea, la creșterea densității cernelii. Opacitatea cernelii albe în special – adesea utilizată ca strat de bază la imprimarea pe filme transparente sau materiale de culoare închisă – a fost mărită cu până la 40% în comparație cu modelele anterioare. În plus, un nou mod HD (densitate înaltă) care crește densitatea cernelii albe în comparație cu modul normal de imprimare face posibilă selectarea densității optime a cernelii pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră de producție.

Întreţinere uşoară
Imprimantele din seria VersaUV sunt extrem de uşor de întreţinut. Sistemul automat de recirculare a cernelii albe împiedică sedimentarea pigmenţilor şi asigură o imprimare continuă. Este de asemenea posibilă și o setare de curăţare automată.

Roland VersaWorks
Aceste dispozitive livrate cu VersaWorks 6, un software RIP puternic şi uşor de utilizat, special concepute pentru tehnologia cu jet de cerneală Roland. Software-ul vă permite să utilizaţi echipamentul în condiţii optime. Actualizările softului VersaWorks 6 pot fi descărcate gratuit.

SG3-540 SG3-300
Printing Method Piezo ink-jet method
Media
Width 295 to 1,371 mm 182 to 762 mm
Thickness Max. 1.0 mm with liner, for printing Max. 0.4 mm with liner and 0.22 mm without liner, for cutting
Roll outer diameter Max. 250 mm
Roll weight Max. 35 kg Max. 30 kg
Core diameter 76.2 mm or 50.8 mm
Printing/cuttin width (*1) Max. 1,346 mm Max. 736 mm
Ink
Type TrueVIS INK 500 ml and/or 750 ml pouch
Colors Four colors (cyan, magenta, yellow, black)
Printing resolution (dots per inch) Max. 1,200 dpi
Cutting speed 10 to 300 mm/s
Blade force (*2) 30 to 500 gf
Blade
Type Roland CAMM-1 series blade
Offset 0.000 to 1.500 mm
Software resolution (when cutting) 0.025 mm/step
Media heating system (*3) Print heater set temperature: 30 to 45 °C Dryer set temperature: 30 to 55 °C
Connectivity Ethernet (100BASE-TX/1000BASE-T, automatic switching)
Power-saving function Automatic sleep feature
Power requirement 100-120/220-240 Va.c. 50/60 Hz 8.0/4.1 A 100-120/220-240 Va.c. 50/60 Hz 5.4/2.7 A
Power consumption
During operation Approx. 1,090 W Approx. 710W
Sleep mode Approx. 50 W
Acoustic noise level
During operation 63 dB (A) or less
During standby 53 dB (A) or less
Dimensions (Width x Depth x Height) 2,632 mm × 748 mm × 1,320 mm 2,022 mm × 748 mm × 1,320 mm
Weight 183 kg 150 kg
Environment
During operation Temperature: 20 to 32 °C (68 to 89.6 °F), humidity: 35 to 80 % RH (no condensation)
Not operating Temperature: 5 to 40 °C (41 to 104 °F), Humidity: 20 to 80 % RH (no condensation)
Included items Dedicated stands, power cord, Media take-up unit, media holders, replacement blade for separating knife, cleaning liquid, drain bottle, User’s Manual, Software(VersaWorks, Roland DG Connect), etc.

Cerere ofertă

[formidable id=3]

Aplicații

Soluții

Aveți întrebări referitoare la produsele sau serviciile noastre, sau doriți oferte personalizate? Căutați-ne cu încredere!