Sublimare

Roland DG oferă soluţii complete pentru sublimare

Vă puteţi adresa la Roland DG şi partenerilor săi pentru pachetul complet de sublimare. Avem echipamentele şi cernelurile, precum şi hârtia de transfer şi software-ul ne sunt la îndemână. Mai mult, vă ajutăm cu plăcere să alegeţi optim, deoarece secretul sublimării constă în a găsi combinaţia potrivită.

Procesul

Sublimarea este o tehnică care foloseşte cerneluri sensibile la căldură. Aceste cerneluri se transformă în gaz sub influenţa căldurii şi se combină cu un suport de poliester. Deoarece cerneala devine parte din structura materialului, cernelurile de sublimare sunt extrem de lavabile.

Primul pas în procesul de sublimare este tipărirea unui design (imagine în oglindă) pe hârtia de transfer. În al doilea rând, hârtia de transfer este presată pe un suport de poliester, cu ajutorul unui calandru sau prese de căldură. În cele din urmă, cerneala carbogazoasă se combină cu materialul.

Diverse aplicaţii

Cererile pentru aplicaţii cu sublimare sunt diverse şi sunt utilizate în variate scopuri. Exemple de aplicaţii pentru piaţa de semnalistică sunt bannerele, steagurile şi echipamentele sportive. Totodată afişajele din aluminiu şi semnele de circulaţie sunt aplicaţii răspândite. Pentru aplicaţii de interior, sublimarea este folosită pentru perdele, feţe de masă şi coperte pentru lămpi. Alte pieţe pentru sublimare sunt industria foto şi de confecţii. După cum puteţi vedea, imprimarea prin sublimare reprezintă o piaţă cu un potenţial mare şi perspective bune.

Sublimare

Cerere ofertă

Cerere ofertă

Produse relevante