Roland

R Wear

Personalizaţi tricouri, blugi şi ochelari de soare cu R-Wear

Oamenilor le place să dea o notă personală interioarelor, autoturismelor, obiectelor personale, etc. Îmbrăcămintele şi accesoriile sunt, totuşi, pentru mulţi dintre noi, cele mai importante mijloace de a ne exprima personalitatea sau de a evidenţia prin ceva special un eveniment unic. Tricourile cu un desen sau decor propriu, jachetele cu imaginea unui star de la Hollywood sau o pereche de blugi decorat cu un nume din ştrasuri: totul este posibil cu R-Wear.

R-Wear creşte valoarea obiectelor personalizate

R-Wear este o combinaţie de software şi echipamente Roland care vă permite să personalizaţi accesorii si îmbrăcăminte într-un mod rapid şi ieftin. Deoarece clienţii sunt adesea dispuşi să plătească suplimentar pentru o notă personală aplicată obiectelor de suflet, R-Wear vă asigură un plus afacerii Dumneavoastră.

R-Wear Studio: software-ul uşor de folosit

Cu software-ul R-Wear Studio realizaţi modele pe care le puteţi aplica la un articol de îmbrăcăminte sau accesoriu. Aceste modele pot fi texte, imagini, desene şi ştrasuri. Un aspect important al R-Wear este gravarea unui şablon pentru ştrasuri. Bine de ştiut este că nu aveţi nevoie de experienţă pentru a putea realiza şabloane profesionale. Aveţi nevoie doar de un design pentru pietre realizat în software şi să trimiteţi datele la echipamentul de gravat. Restul este floare la ureche.

R-Wear

Cerere ofertă

Cerere ofertă