Obiecte promoţionale

Obiecte promoţionale

Ieşind în evidenţă din mulţime. Într-o eră în care toate întreprinderile caută modalităţi să iasă în evidenţă şi pentru a crea indicative unice şi memorabile pentru expoziţii, cadouri de Crăciun, oferte speciale de publicitate etc., este tot mai important să livreze obiecte promoţionale personalizate într-o clipi din ochi. Cu soluţii digitale Roland, imprimanta obiecte, crearea de obiecte promotionale personalizate nu au fost niciodată mai uşor sau mai rapid.

Soluţia simplă şi eficientă cu imprimanta obiecte LEF Roland

Cu seria LEF Roland de imprimante UV, crearea de comenzi personalizate pline de culoare, este simplu şi rentabil. Cu serie LEF, puteţi imprima grafice pe o gamă largă de materiale promoţionale si cadouri. Seria LEF transformă stilouri, smartphone-uri, carcase de tablete, rame foto şi multe altele obiecte obişnuite în elemente  unice în chestiune de minute. Crearea de produse personalizate cu date variabile sau chiar carcasele telefoanelor sunt afaceri profitabile.

Marcare permanentă

Seria de gravatori şi imprimante de impact Roland sunt de asemenea perfecte pentru a adăuga valoare cadourilor corporate si obiecte promoţionale. MPX-90 imprimanta de impact unic imprimă imagini, logo-uri si texte de pe suprafeţe metalice. Echipamentele de gravură EGX vă permit deasemenea să dea personalizarea pe metal, plastic şi articole din lemn.

imprimanta obiecte

Cerere ofertă

Cerere ofertă