Etichete

Imprimare de etichete cu printer-cuttere Roland DG

Printer-cutterele Roland DG oferă o soluţie rapidă şi uşoară pentru producţia de prototipuri, producţii de serie mică şi etichete personalizate (imprimanta etichete color). În primul rând, echipamentele imprimă etichetele, apoi taie automat conturul dorit Deci, nu trebuie să încărcaţi materialul într-un cutter-plotter separat. Eficienţa este maximă!

Adaugă ceva în plus etichetelor cu VersaUV (imprimanta etichete color)

VersaUV este un printer-cutter pregătit pentru cerneluri UV. Echipamentul este dotat cu şase culori: CMYK, alb şi clare. Datorită aceastei combinaţii, puteţi da un aspect de lux sau crea efecte speciale printurilor Dvs. Un exemplu este un strat mat sau lucios pentru a accentua anumite părţi ale unui print. VersaUV permite, de asemenea, crearea de structuri, Braille şi efecte vizuale.

Puteţi utiliza VersaUV pentru a imprima mostre de etichete sau pentru a produce serii mici pentru stoc. Puteţi, de asemenea, personaliza etichetele datorită funcţiilor variate ale software-ului. Important este că printurile au acelaşi aspect şi calitate ca şi cu o imprimantă normală.

imprimanta etichete color

Cerere ofertă

Cerere ofertă