Premii, cupe

Premii personalizate cu imagini, printuri şi gravuri

Orice premiu transmite un mesaj personal sau o fotografie de a primi de atribuire, gravura personalizate, sau un logo eveniment specific. Depinde doar de tine dacă premiile respective se fac unice prin gravură, imprimarea fotografiilor, sau imprimări color  â€¦ gravator laser Roland este partenerul ideal pentru fiecare dintre ele!

Premii gravate cu gravator laser

Gravatoare Roland combină fiabilitatea şi uşurinţa de utilizare. Seria EGX oferă o gamă largă de opţiuni – adaptate nevoilor dumneavoastră. -EGX 30A este soluţia simplă şi eficientă a costurilor pentru gravuri mici. EGX-350 şi EGX-600/400 sunt ideale pentru gravura premiilor mai mari.

Tipărirea foto Impact

La preţul de intrare redus, imprimanta de impact Roland MPX-90 vă permite să imprimaţi fotografii şi elemente grafice de pe premiile tale, transformându-le în suveniruri valoroase.

Premii full color

Cu imprimantele flatbed VersaUV LEF aveţi posibilitatea de a imprima direct pe orice premiu sau obiect de până la 100 mm grosime. Aceste imprimante combină unic culorileUV gamei CMYK, alb şi luciu. Utilizaţi cerneala albă ca un strat de bază pentru a face culorile aparente pe premii întunecate, iar luciul pentru a crea efecte tridimensionale şi logo-uri. în orice caz, seria LEF va ajuta să creaţi premii spectaculoase!

Gravator laser

Cerere ofertă

Cerere ofertă

Produse relevante