Aplicații speciale

Aplicaţii speciale de imprimare

Echipamentele Roland DG nu sunt utilizate numai pentru lucrări de imprimare standard. Acestea sunt, de asemenea, folosite pentru proiecte speciale. Colegii noştri austrieci de la B.M.T. GmbH ne-au oferit imagini extraordinare de la două proiecte senzaţionale şi ieşite din comun.

Autocolante pentru un elicopter militar

Forţele aeriene austriece au comandat de la B.M.T. autocolante pentru un elicopter care va fi prezentat la spectacolul aerian Airpower 2011, în Zeltweg. Condiţiile şi caracteristicile importante au fost: o bună rezistenţă la temperaturi extreme (de la -15 până la +45 °C), o bună rezistenţă la intemperii şi putere ridicată de aderenţă la viteze mari.

B.M.T. a utilizat următoarele produse:

Imprimanta: VersaArt RS-640

Cerneală: ECO-SOL MAX

Software: VersaWorks

suport de imprimare: autocolant

Laminare

Imprimări sub gheaţă

B.M.T. a executat o lucrare pentru patinoarul utilizat de echipa de hochei pe gheaţă EHC Puckjager Traun. Aceasta trebuia să fie rezistentă la apă şi temperaturi joase (până la -15 °C), prin urmare au folosit Mesh ca şi material de suport. Mesh-urile sunt adesea folosite pentru publicitatea outdoor, deoarece vântul trece cu uşurinţă prin găurile specifice acestui material. În acest caz, Mesh-ul permitea pătrunderea apei prin material, care totodată era rezistent şi la îngheţ, respectiv a permis fixarea gheţii de subsol.

Produsele utilizate au fost următoarele:

Imprimanta: SolJet Pro III XC-540

Cerneală: ECO-SOL MAX

Software: VersaWorks

material de suport media: banner Mesh

Aplicatii speciale

Cerere ofertă

Cerere ofertă