Roland IU-1000F

Suntem încântați să anunțăm lansarea pe 10 octombrie 2019 a imprimantei cu masă rigidă IU-1000F, care extinde și mai mult portofoliul de imprimare UV-LED al imprimantelor Roland DG, oferind o suprafață de imprimare maximă de 2500 mm lățime x 1300 mm lungime și capacitatea de a imprima pe substraturi și obiecte de până la 110 mm înălțime și 45 kg / mp în greutate la viteze de imprimare de până la 116 mp pe oră.

 

 

IU-1000F foloseşte cerneluri CMYK plus White, Gloss și Primer, toate într-un singur dispozitiv, pentru o gamă largă de aplicații și o calitate de imprimare impresionantă. Cerneala albă are opacitate ridicată pentru a imprima imagini unice pe materiale de culori închise și pentru a face culorile CMYK să se evidențieze pe panourile acrilice transparente. Folosește cerneală transparentă (Gloss) pentru a crea finisaje mate și lucioase, texturi reale și efecte similare în relief.

 

12 capete de imprimare industriale aşezate în trei linii face posibilă imprimarea a 15 plăci – de dimesiune 2440 x 1220 – într-o singură oră, în modul de imprimare STANDARD. Pentru a creşte eficienţa şi uşurinţa alimentării cu material, masa imprimantei IU-1000F dispune de pini de aliniere cu acţionare pneumatică, masa vacuumatică cu 4 zone independente serveşte la fixarea materialului pe timpul imprimării. Sunt disponibile două tipuri de cerneală UV care sunt compatibile cu o mare varietate de materiale cum ar fi: acrilice, PETG, plăci PVC, Spumă, Policarbonat (PC), lemn, Polipropilenă (PP), plăci de aluminiu şi compozite, metale şi sticlă. Cernelurile folosite sunt certificate GREENGUARD Gold sunt potrivite pentru utilizare în cele mai sensibile locuri, inclusiv în școli și spitale. IU-1000F include un soft de comandă intuitiv Roland Print Control și este compatibil cu software-ul opțional SAi PHOTOPRINT Roland Edition RIP, care oferă o gamă largă de funcții pentru a optimiza productivitatea și calitatea imprimării.