Roland DG îşi extinde seria TrueVIS cu lansarea SG-540/300

 

Hamamatsu, Japonia – Roland DG Corporation, producător de talie mondială de imprimante cu jet de cerneală de format mare a anunţat astăzi lansarea SG-540/300 – imprimante cu jet de cerneală, cele mai noi imprimante eco-solvent din Seria TrueVIS.

Noua serie SG TrueVIS este proiectat pentru a oferi culori bogate şi finisaj lucios – necesare pentru grafica de mare impact – imprimante la preţuri foarte accesibile. Lansat în martie 2016, brandul TrueVIS este generaţia cea mai nouă  de imprimante cu tăiere, cu jet de cerneală de la Roland DG, combinând tehnologia si expertiza sa dovedită pe parcursul multor ani, în industria de semnalistică şi grafică. Ca parte a familiei TrueVIS, seria SG oferă o calitate net superioară de culoare, versatilitate şi uşurinţa în utilizare, cu îmbunătăţiri semnificative: noul cap de imprimare Roland DG FlexFire, cerneală nouă in 4 culori TrueVIS, imprimare şi tehnologie de print&cut integrat avansată. Seria SG este disponibil în ambele 54 “şi 30” modele pentru producerea de publicitate indoor si outdoor, grafica pentru vehicule, bannere, afişe şi display-uri, precum şi etichete, anunţuri şi pentru transfer de căldură.

“Piaţa de semnalistică de zilele noastre este simbolizată printr-o concurenţă intensă datorată proliferării de imprimante cu jet de cerneală de format mare”, a declarat Andrew Oransky, directorul general de dezvoltare a afacerilor de semnalistică pentru Roland DG. “Magazinele şi furnizorii de servicii de imprimare sunt în căutarea unui avantaj faţă de concurenţii lor prin furnizarea de imprimări de înaltă calitate, păstrând în acelaşi timp costurile de exploatare în jos. Magazinele mici, în special, vor aprecia valoarea totală remarcabilă şi costul redus al seriei SG.”

Două capete de imprimare Roland DG FlexFire aşează picaturi de precizie în trei dimensiuni şi o brazdă de imprimare lat, pentru producţia de înaltă calitate şi eficientă de utilizare a cernelii. Fiecare picătură de cerneală cade exact unde a fost destinat, oferind imagini frumoase şi culori uniforme. Combinaţia dintre cerneala TrueVIS, proiectat special pentru capul de imprimare FlexFire, şi Roland VersaWorks rezultatele software dual RIP în detalii fine uimitoare şi culori vibrante la viteze de producţie. Seria SG “, a adăugat productivitatea – până la 60% mai rapid decât modelele anterioare comparabile în modul standard – permite creşterea profitabilităţii. Cerneala TrueVIS este următoarea evoluţie în tehnologia eco-solvent, pentru satisfacerea cerinţelor utilizatorilor de cerneală la preţuri competitive, cu un consum redus şi o gamă mai largă de culori satisfăcând în acelaşi timp standarde stricte de mediu. Cerneala TrueVIS vine în pungi 500cc, care se încadrează perfect în cartuşe de unică folosinţă, aşezate într-un locaş de cerneală ascunsă pentru utilizarea curată, în condiţii de siguranţă cu mai puţine deşeuri.

Roland DG a introdus tehnologia  print&cut în 1996. Seria SG reprezintă cea mai avansată tehnologie de print&cut integrat Roland DG până în prezent. Un nou cărucior şi suport de cuţit facilitează utilizarea pe o mai mare varietate de medii prin creşterea forţei şi preciziei  – pentru oportunităţi suplimentare de vânzări.

SG-540/300 este incredibil de user-friendly pentru toţi operatorii de la începători la profesionişti experimentaţi. Noul software Roland VersaWorks Dual RIP este inclus şi dispune de un nou motor de bază care procesează rapid şi cu acurateţe PDF-uri native, precum şi fişiere PostScript, inclusiv fişierele cu folii transparente. În plus, un nou panou de control încorporat, Roland DG Mobile Panel permite utilizatorilor să gestioneze funcţiile imprimantei la distanţă folosind un smartphone sau un tablet cu o conexiune Bluetooth.

“În plus faţă de a continua să servească utilizatorii din ţările dezvoltate, ne propunem să sprijinim start-up-uri şi furnizorii de servicii şi în ţările în curs de dezvoltare, prin combinarea noua serie SG, cu, sprijinul nostru extins cel mai bun din clasa de client, inclusiv Roland DG Care, Roland DG Creative Centre şi Roland DG Academy “, a declarat Oransky. “Cost-eficient şi uşor de utilizat, seria SG şi cerneala sunt destinate să extindă gama de magazine în aplicaţii pot oferi clienţilor lor existente şi să deschidă pieţe profitabile noi. Roland DG va utiliza expertiza şi know-how-ul dezvoltat peste mulţi ani pe pieţe de ţări avansate pentru a colabora cu parteneri locali în promovarea de soluţii pentru a se potrivi nevoilor fiecărei ţări şi regiuni. ”

TrueVIS SG-540/300