Gravator compact MPX-95

Roland DG Corporation, producător de echipamente digitale, inclusiv mașini de frezat 3D, imprimante 3D și gravatori, a anuntat astazi lansarea METAZA MPX-95, un nou gravator compact, pentru industria de personalizare.
Capul nou cu vârf de diamant și forța de impact puternic, MPX-95 poate imprima pe o gamă largă de materiale, inclusiv din oțel inoxidabil, fier, titan, platină și substraturi mai moi, cum ar fi aur, argint, alama, cupru, nichel și aluminiu la viteză mare și cu acuratețe impecabilă. Utilizatorii pot adăuga valoare la o gamă largă de articole, inclusiv pixuri personalizate și articole de papetărie, dispozitive inteligente, bijuterii și pandantive, trofee și premii, ceasuri și plăci industriale.

MPX-95 with Gift Kit

Aceasta este o soluție compactă, curată și ușoară de utilizat pentru personalizare chioșcuri, magazine de cadouri, bijutieri și alte puncte de vânzare cu amănuntul care vând aceste produse la cerere.
Yoshihiro Yazawa, Roland DG PDM Manager, din departamentul Easy Shape Business Development HQ a declarat: “Popularitatea de personalizare mărfurilor, purtarea ieșită în evidență, accesorii la comandă, oferind cadouri personalizate pentru zilele de naștere sau aniversări este în creștere rapidă. Gravatorile noastre compacte au o ascensiune dovedită pentru a crea uimitoare grafice detaliate, texte și fotografii – sunt extrem de populare pentru comercianții cu amănuntul. Pe măsură ce caută să-și extindă afacerile, am primit cereri pentru un model capabil să imprime elemente mai mari în timp ce continuă să permite utilizatorilor la toate nivelurile de experiență personalizarea elementelelor cu precizie și rapiditate. ”

DPM Vise

Pentru o mai mare versatilitate, Metaza MPX-95 folosește o masă detașabilă permițându-i să lucreze cu o gamă mai mare de articole. Acesta este dotat standard cu software-ul METAZAStudio și un pointer laser, care identifică zona care urmează să fie marcată astfel încât oricine poate lucra cu ușurință și cu precizie elementele de imprimare cu nici o pregătire specială necesară.

Mai multe detalii despre Metaza MPX-95