1. Comanda produselor

Comanda produselor se poate face telefonic sau prin e-mail. Dacă doriţi consultare prealabilă, dacă doriţi mai multe informaţii despre produsele afişate, sfaturi şi ajutor pentru alegerea produsului cel mai potrivit nevoilor Dvs colegii noştri de la departamentul vânzări sau tehnic vă stau la dispoziţie.

2. Plata produselor

Plata produselor se poate face prin ramburs, plata la sediu sau prin transfer bancar.

a. Ramburs
La preluarea coletului de la agentul de curierat se achită contravaloarea produselor comandate inclusiv taxele de expediere, suma fiind cea care vă este confirmată după efectuarea comenzii pe site sau telefonic.

b. Plata la sediu
La preluarea produselor de la sediul firmei noastre se achită contravaloarea produselor comandate, suma fiind cea care vă este confirmată după efectuarea comenzii pe site sau telefonic.

c. Transfer bancar
Plata prin Transfer bancar se face doar în baza facturii proforme emise de Mozaik Consulting SRL, în urma confirmarii prin email sau telefonic a comenzii. Livrarea marfii se face după confirmarea plății.

3. Livrarea produselor

Expedierea produselor se face prin firme de curierat. Condiţiile de expediere sunt urmatoarele:

a. taxa de livrare este de 11 RON +TVA pentru plata cu transfer bancar, pentru colete ce nu depăşesc greutatea de 1 kg;
b. taxa de livrare este de 18 RON +TVA pentru plata ramburs (la livrare), pentru colete ce nu depăşesc greutatea de 1 kg;
c. la aceste taxe se va adăuga 1 RON +TVA pentru fiecare kg suplimentar;
d. în cazul comenzilor primite înainte de ora 15, coletul va ajunge în urmatoarea zi lucratoare pentru produsele aflate in stoc; în cazul comenzilor primite dupa ora 15, coletul va ajunge în a doua zi lucratoare de la comandă;
e. curierul va face livrarea între orele 9-17 la adresa de livrare menţionată în comandă şi confirmată ulterior;
f. taxele de livrare sunt trecute pe factură, având de achitat doar rambursul (daca este cazul) şi nici o altă taxă suplimentară către curier.

Beneficiați de transport gratuit la comenzile mai mari de 1200 RON.
Expediem pachete şi în afara Romaniei. Pentru detalii, trimiteti-ne mail pe office@mzk.ro.

Reclamaţii

Dacă sunt probleme legate de conţinutul pachetului sau de factură vă rugăm să ne contactaţi în maxim 3 zile de la primirea coletului sau facturii.
Suntem oameni şi uneori gresim, dar ne străduim să reparăm greşelile în aşa fel încât să reducem pagubele la minim.