Roland

Bijuterii

Soluţie rapidă şi precisă pentru modelarea din ceară a bijuteriilor

Dispozitivele JWX de la Roland oferă o modalitate rapidă de a executa modele detaliate din ceară pentru bijuterii. În baza design-ului Dvs., dispozitivul realizează din ceară modele pentru brăţări, inele, pandantive, broşe, cercei şi butoniere. Apoi veţi folosi aceste modele din ceară în procesul de turnare.

Software-ul uşor de folosit: JewelStudio

JWX-30 este livrat cu software-ul său specific, JewelStudio. Acest software permite, într-un mod intuitiv, creaţii de design digital, însă fără să limiteze creativitatea. Puteţi, de asemenea, scana şi importa în soft schiţele realizate de mână.

Datorită acestui software, aveţi posibilitatea să redimensionaţi, să copiaţi, să realizaţi modele în oglindă, doar printr-un simplu click. Astfel economisiţi mult efort şi timp.
În plus, software-ul posedă o gamă largă de caracteristici utile, care vă vor uşura munca şi va asigură o rapiditate mai mare. GemStudio este un astfel de exemplu. GemStudio este o bibliotecă vastă de pietre preţioase în diferite forme şi dimensiuni, pe care le puteţi folosi la design-ul Dvs. printr-un singur click de mouse.

Beneficiile Design-ului digital pentru bijuterii

Marele avantaj este viteza. Totuşi, acest lucru nu vă limitează creativitatea. De exemplu, aveţi posibilitatea să proiectaţi în continuare desenând pe hârtie, dacă doriţi. Trebuie pur şi simplu apoi să scanaţi şi să importaţi datele, fără nicio temere că veţi pierde subtilităţile şi unicitatea design-ului Dvs.

Deci, realizarea design-ul digital al bijuteriilor nu este complicată. JewelStudio este un software intuitiv, cu care vă puteţi acomoda rapid şi lucra imediat, funcţionalităţile specifice ajutându-vă la execuţii precise şi rapide.

Modelare ceară bijuterii

Cerere ofertă

Cerere ofertă