Proteze dentare

Tehnologia dentară digitală oferă numeroase avantaje

Tehnologii digitale optimizează activitatea laboratoarelor dentare. Acestea facilitează deasemenea cooperarea între laboratoare şi clinici stomatologice. Graţie evoluţiilor revoluţionare în domeniul tehnologiei de scanare, software CAD/CAM şi tehnologie de frezat (aparat de frezat), tehnicienii dentari pot crea acum proteze dentare extrem de precise foarte repede. Pacienţii sunt mulţumiţi de estetica şi de potrivire, în timp ce laboratoarele înşişi beneficiază de o productivitate mai mare, cicluri mai scurte de producţie, o acurateţe mai mare şi reproductibilitatea uşoară a muncii. Pe scurt, tehnologia digitală creşte eficienţa şi profitabilitatea fiecărui laborator dentar.

Soluţii eficiente de cost

În mod tradiţional, echipamentul necesar pentru a face proteze dentare este extrem de scump. Astfel de maşini sunt adesea foarte mari deasemenea ocupă mult de spaţiu. Roland DG oferă alternative atractive pentru aceste neajunsuri. Maşinile noastre de frezat sunt compacte şi necesită doar o investiţie modestă. In plus, ele generează profituri rapide, permiţându-vă astfel, amortizarea şi recuperarea investiţiilor în cel mai scurt timp posibil. Acest lucru face ca tehnologia digitala dentara este extrem de atractivă pentru laboratoare mai mici şi firmele cu puţini angajaţi

Sisteme deschise

Maşini noastre de frezat sunt perfect compatibile cu fluxul de lucru existent. Acestea sunt sisteme deschise pe care le puteţi utiliza cn combinaţie cu scanner, software CAD/CAM, instrumente şi alte materiale la alegere.

Apart de frezat uşor şi versatil

Echipamentele noastre sunt extrem de uşor de folosit, datorită schimbătorului automat a sculelor, calibrarea automată şi instrumente de diagnosticare încorporate. Deasemenea le puteţi utiliza pentru a lucra pe diverse tipuri de materiale. Exemplele includ zirconiu, ceară, acril, compozite hibride si materiale nano-ceramice.

aparat de frezat

Cerere ofertă

Cerere ofertă