Aveți întrebări? Vă rugăm să ne contactați! Contactați-ne

Roland DG lucrează constant la dezvoltarea de noi produse pentru pieţele specifice. LEC VersaUV-330 este un exemplu de acest fel. Această imprimantă UV / cutter are mai multe avantaje pentru piaţa de ambalare şi etichetare.

LEC-330 vă permite producţia de mostre şi prototipuri realistice. Rezultatele au aspectul produsului real, deoarece LEC-330 imprimă pe materialele care sunt efectiv utilizate în producţie. Pentru a fi precis, echipamentul LEC-330 foloseşte cerneluri UV, care sunt uscate de lămpi cu LED-uri. Aceste lămpi nu produc căldură, astfel este posibilă imprimarea şi pe materiale sensibile la căldură. LEC-330 execută, de asemenea, printuri pe auto-adezive din PVC, hârtie, piele sintetică şi naturală, Mesh, BOPP, PE, PET, etc.

 

Alt avantaj important este viteza procesului de producţie a mostrelor şi costurile reduse legate de acesta. Mai mult decât atât, LEC-330 combină funcţiile de imprimare şi tăiere, astfel că mostrele Dvs. sunt utilizabile.

LEC-330, de asemenea, vă permite producţia de serii mici. Externalizarea nu mai este necesară, iar producţia de şabloane şi filme este de prisos.